top of page
Adnan zoom_edited.jpg

Adnan Krso

CIO,LEDARE OCH EVIG MANAGEMENT STUNDENT

  • Instagram
  • LinkedIn

Hej!

Lite kort om mig nedan! 

Hej jag heter Adnan Krso och är en erfaren ledare med många års erfarenhet av att leda både stora och små organisationer. I min karriär har jag arbetat med både stora och små team samt även lett verksamheter utspridda över flera länder. 

Jag har haft förmånen att vinna utmärkelsen "Årets Ledare" inom resurskoncernen 2012 och sedan dess blivit diplomerad ledarskapscoach.

 

Min erfarenhet sträcker sig från att leda kundservice, försäljning- och marknad till erbjudandeutveckling/digitala team samt organisationer på koncernledningsnivå.

 

På senare år har jag även lett digitala och IT-nära organisationer, från infrastruktur till mjukvaruutveckling, It säkerhet och data analytics.

Utöver mitt ledarskapsarbete är jag även en aktiv styrelsemedlem & föreläsare inom områden som ledarskap, organisationsutveckling, data, digital transformation och kundnära utveckling.

Jag brinner för att skapa resultat vart jag än verkar samt för att hjälpa organisationer och dess ledare att navigera i den allt mer digitala världen!

bottom of page